Call of Duty: Warzone komt misschien naar PlayStation 5 aldus Infinity Ward. In een interview met GamerGen heeft Taylor Kurosaki van Infinity Ward gezegd “zodra de nieuwe systemen beschikbaar zijn, ben ik zeker dat we ze ondersteunen.”┬áIn hetzelfde interview geeft Kurosaki aan dat Warzone Infinity Ward heeft geholpen om op een nieuwe manier content uit te brengen. Daarmee doelt hij er op dat de battle royale mode geen reguliere release zoals zijn zoals we dat kennen van de Call of Duty games.

“Call of Duty is een genre op zichzelf. Er zijn verschillende takken aan de Call of Duty-boom, maar ze zijn allemaal met elkaar verbonden. Warzone zal de doorlopende lijn zijn die alle verschillende onderdelen van Call of Duty met elkaar verbindt”

Deze opmerking lijkt er op te wijzen dat Warzone voorlopig doorontwikkeld zal worden en een blijvertje is. Gezien de populariteit van deze game, zou het kunnen bijdragen aan de complete gameserie. Op dit moment is dat echter nog niet duidelijk, maar het lijkt erop dat Infinity Ward alle opties open houdt.

Vanaf eind 2020 kun je de PlayStation 5 kopen maar de exacte prijs is nog niet bekend. Wil je weten wat de PS5 prijs gaat worden zul je dus nog even geduld moeten hebben.