Lords of the Fallen 2 werd al in 2014 aangekondigd voor release in 2017. Tot op heden is de game echter nog steeds niet uitgekomen. Dat de game nog niet is verschenen wil niet zeggen dat het van de baan is. De game werd ontwikkeld door Deck 13, maar dat is overgenomen door Defiant Studios. Ook dat bleek niet te werken, waardoor uitgever CI Games besloot de ontwikkeling in eigen huis te gaan doen. Op dit moment is de ontwikkelaar nieuw personeel aan het werver en die zullen op dit project gezet worden.

Ze hebben ook een nieuwe visie voor de game ontwikkeld en zijn daarmee aan de slag. Maar de productie moet nog helemaal gestart worden. De game zal gemaakt worden voor pc en next-gen consoles, maar er is nog geen datum gegeven voor een mogelijke release.

“We are currently recruiting in three locations at the same time, including Warsaw, where our studies are or will be soon. Ultimately, we decided to develop and build our own team, giving subcontractors only game components. We are just starting cooperation with the first partners. Lords of the Fallen 2 will be created in a similar production model as Sniper: Ghost Warrior Contracts.”

 

Vanaf 19 november kun je de PlayStation 5 kopen voor € 500,- of de Playstation 5 digital edition voor € 400,- Je kunt daar ook een PlayStation 5 pre-order plaatsen.