Signature Dumary, een Franse product ontwerper, is blijkbaar groot fan van PlayStation. Al eerder won hij een prijs voor het best PS4 Concept van Forbes Magazine en nu heeft hij een heel toffe video gemaakt die door zou moeten gaan voor de officiële PS5 trailer. Nou dat is natuurlijk niet zo, maar toch is het heel tof wat hij heeft gedaan. Ook gaaf zijn de ideeën die hij erbij heeft bedacht en uitgeschreven. Een kort overzicht onder de video!

 

 

Smart Console – Registreert en past het gedrag van gamers aan om de voorkeursinstellingen van de controller te geven, past game-opties automatisch toe en installeert noodzakelijke apps om de spelervaring te verbeteren.

Air HDMI – Ga geheel draadloos met de mogelijkheid om de console overal te plaatsen. Hij werkt tot 4 meter van uw tv zonder verlies van beeldkwaliteit.

Eco-modus – Net als de PS4 Eco verbruikt de console in de stand-bystand geen elektriciteit of wanneer u door menu’s, foto’s of een app navigeert dankzij de oplaadbare batterij die in de console is geïntegreerd. Dit elimineert ook kortsluitingsproblemen, waardoor gebruikers 5 minuten de tijd hebben om hun voortgang te bewaren en de console veilig uit te schakelen.

Nieuwe DualShock – Een geheel nieuwe PS5-controller heeft een gebogen aanraakscherm dat directe toegang tot instellingen biedt zonder het scherm te wijzigen. Hier kunnen gebruikers ook berichten en uitnodigingen ontvangen. Met een vingerafdrukscanner kunt u (en alleen u!) Uw voortgang en voorkeuren opslaan. – Bovendien heeft de controller voor het eerst geen bekabeld opladen meer nodig. Dankzij de samenwerking met de “Energous” -groep, die aan de oorsprong ligt van “Watt Up”, wordt de controller permanent draadloos opgeladen dankzij een permanente verbinding met de console.

Stress-sensor – De controller heeft ook een stress-sensor. Hoe meer gestrest je bent, hoe moeilijker het spel wordt. Als je FIFA speelt en het stressniveau enorm is, kun je slechte passes maken bijvoorbeeld. Als je Gran Turismo speelt, ben je minder accuraat achter het stuur. Het voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de spelstrategie!

Real Dynamic Weather Technology – Een meeslepende functie, deze functie kan worden ingesteld om het weer in het echte leven automatisch na te bootsen, ongeacht het spel dat u speelt.

Vertalen met Playstation – realtime vertalen tussen spelers, of het nu om audio of tekst gaat!

Vanaf 19 november kun je de PlayStation 5 kopen voor € 500,- of de Playstation 5 digital edition voor € 400,- Je kunt daar ook een PlayStation 5 pre-order plaatsen.