Playstation 5 kopen

Waar kun je de PS5 kopen?

Playstation 5 kopen

Vanaf september 2020 kun je de PS5 pre-order kopen vanaf €500. Er zijn echter te weinig PlayStation 5 consoles in productie ten opzichte van de vraag. Want de eerste retailers zoals Bol.com zijn al door hun voorraad heen.

De verwachting is echter dat de voorraad wel weer snel aangevuld zal worden. De vraag is echter of die dan nog in 2020 geleverd zullen gaan worden.

Wat kost de Playstation 5

Sony heeft de Playstation 1 en 2 gelijk geprijsd bij de introductie. De PS3 was bij release maar liefst 2x zo duur als de PS2 en dat had negatieve gevolgen voor de verkoop en populariteit van de PS3. Gelukkig hebben ze bij de PS4 de prijs weer aantrekkelijker gemaakt. Gaan ze dat weer doen wanneer de PS5 uitkomt ?

De prijs van de Playstation 5 was een interessante vraag. Het leek erop dat Sony gamers niet opnieuw met een enorm prijskaartje wil opzadelen als ze een PS5 willen kopen. Als we naar de PS3 en PS4 kijken, is het duidelijk dat ze van hun fout met de derde console hebben geleerd. Dat gezegd hebbende, de vorm die de PS5 neemt, zal de uiteindelijke prijs drastisch veranderen.

Het is officieel! De PlayStation 5 kost €500 met Blu-Ray en €400 voor de digital edition.