Playstation 5 kopen

Waar kun je de PS5 kopen?

Playstation 5 kopen

Vanaf najaar 2020 kun je de PS5 vanaf €499 kopen. Dat is wat we nu weten uit diverse bronnen. Dus misschien is het slim om alvast te gaan sparen want het is geen geheim dat gamen een dure hobby is. Wat het des te duurder maakt is het feit dat om de zes jaar of zo een nieuwe reeks consoles wordt uitgebracht, die een nieuwe golf van items voortbrengt die gamers kunnen kopen. Met de aankondiging van een nieuwe console, ontstaat op het internet onmiddellijk een gekte, speculerend over prijzen. De PlayStation 4 is destijds met 399 euro al goedkoper gelanceerd dan verwacht. Dus hoe zit het met de PlayStation 5? Wat kunnen we verwachten van de PS5-prijs? Moeten we nu beginnen met sparen?

Wat kost de Playstation 5

Sony heeft de Playstation 1 en 2 gelijk geprijsd bij de introductie. De PS3 was bij release maar liefst 2x zo duur als de PS2 en dat had negatieve gevolgen voor de verkoop en populariteit van de PS3. Gelukkig hebben ze bij de PS4 de prijs weer aantrekkelijker gemaakt. Gaan ze dat weer doen wanneer de PS5 uitkomt ?

De prijs van de Playstation 5 is een interessante vraag. Het lijkt erop dat Sony gamers niet opnieuw met een enorm prijskaartje wil opzadelen als ze een PS5 willen kopen. Als we naar de PS3 en PS4 kijken, is het duidelijk dat ze van hun fout met de derde console hebben geleerd. Dat gezegd hebbende, de vorm die de PS5 neemt, zal de uiteindelijke prijs drastisch veranderen.

Volgens de laatste berichten (juni 2019) is de prijs van de PS5 € 499,-